Card de credit, debit și preplătit

Cu ajutorul Visa, Visa Electron, Mastercard, puteți efectua achiziții online, plătiți-le convenabil, chiar de la domiciliu. După ce ați confirmat achiziția și ați introdus informații de facturare și de expediere, veți fi direcționat (ă) către pagina Global Collect (Colectare globală), unde puteți introduce detaliile cardului în deplină securitate. Imediat după finalizarea plății, veți fi direcționat către pagina de confirmare a comenzii.

 

PayPal

Cu PayPal, puteți plăti în siguranță pentru achizițiile dvs. fără costuri suplimentare, fără a lăsa nici o informație despre dvs. Contul PayPal funcționează ca un portofel virtual, la care sunt conectate carduri de credit, debit, prepay și conturi bancare. După conectarea la contul dvs. PayPal, conturile bancare și cardurile pot fi utilizate pentru achizițiile dvs., fără a fi nevoie să introduceți numerele necesare și diverse detalii de fiecare dată: amintiți-vă doar adresa de e-mail și parola PayPal.Sistemul automat de criptare ajută la menținerea unui standard ridicat de protecție și fiecare operațiune este monitorizată prin PayPal 24 de ore pe zi pentru a evita fraudele, phishing-ul prin email, furtul de identitate și alte situații neplăcute. Aflați mai multe despre PayPal accesând site-ul oficial: www.paypal.com

 

Transfer bancar

După ce ați confirmat achiziția și ați introdus datele de facturare și de expediere, veți primi un e-mail, în care veți fi informați despre detaliile bancare necesare transferului bancar. Orice costuri de traducere sau de taxe bancare sunt plătite de client. Comanda va fi trimisă numai după ce plata este acreditată în contul nostru bancar, care poate dura până la 5 zile lucrătoare.

 

Bpay

Sistemul de plată bpay.md este un instrument comod si convenabil de a efectua și primi plăți prin intermediul internetului. Cu ajutorul sistemului bpay.md, este posibilă achitarea unei game largi de bunuri și servicii direct de pe site, la fel prin intermediul bpay.md, este posibilă achitarea serviciilor sau bunurilor de pe site-ul Internet-Magazinelor, sau a altor companii care își promovează serviciile prin intermediul Internetului. Datorită B-Pay, o mulțime de internet-magazine din Romania, Republica Moldova au obținut posibilitatea de a primi plăți ușor, comod și legal de la clienții săi din orice colț al lumii, atît cu ajutorul cardurilor bancare, cît și cu ajutorul altor sisteme electronice de plăți, cum ar fi: WebMoney, YandexДеньги, WalletOne. Misiunea noastră e de a permite utilizatorului să aleagă acea metodă de plată, care pentru el este mai comodă, fie aceasta contul său bpay.md, cardul bancar, contul în alt sistem de plăți (Webmoney, Яндекс.Деньги, Единый Кошелек) sau terminale de plăți.

Abonează-te la newslleter
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Caută pe Site ...