Despre Noi

Înființat în 2014 proiectul Mândria este o promovare a valorilor, culturii si civilizației moldovenești, tot ce este de calitate și universal valabil. Născut din iubire și pasiune pentru tradițiile moldovenești. Magazinul Mândria oferă posibilitatea de a comercializa piese vestimentare noi cu elemente naționale care să ne definească ca și neam și să ne facă originali. Prima piesă vestimentară creată în atelierul Mândria a fost femeiască, după care au fost cusute și cămeși bărbătești, cămeși naționale pentru copii, au urmat rochiile lungi elegante, paltoanele de toamnă – iarnă, toate stilizate cu ornament tradițional. În atelier muncesc 3 meșterițe zi de zi. Există și colaboratori care lucrează la domiciliu, meșterițe care brodează manual pentru clienții care țin la tradițiile autentice și care solicită broderia manuală, iar alți clienți preferă broderia cusută la mașină. Colaboratorii designeri se ocupă de programele speciale după care se cos ornamentele tradiționale și tot ei se ocupă de publicitatea care este una foarte importantă. Ornametele sunt brodate diferit pentru fiecare piesă vestimetară. Și asta pentru că se acționaează după un principiu: nu repetă ornamentele care se găsesc pe hainele altor branduri. Tatiana are o colecție imensă de desene de ornamente tradiționale. La cerința clientului se pot face modificări dacă este vorba despre un ornament desenat manual, iar dacă este vorba despre desen computerizat, îl păstrează intact ca pe fotografia originală. Desenele specifice unei regiuni, însă, la fel sunt păstrate pentru a nu distruge autenticitatea zonei respective. Mândria lucrează cu toată paleta de culori pentru ornamentele tradiționale.

Recenzii

 • Mulțumim mult pentru lucrul executat la timp și atitudine corespunzătoare. Vă dorim cît mai mulți clienți mulțumiți, noi la sigur facem parte din ei.

  Ana Eni
  Ana Eni Client
 • Super calitate, comod și plăcut să porți îmbrăcăminte de la voi.

  Mihaela Tabureanu
  Mihaela Tabureanu Client
 • Mulțumim mult atelierului Mândria pentru rochia și cămașele naționale care au fost cusute pentru nunta noastră. Meșterițele ne-au dat doar sfaturi bune, au executat comanda la timp. Vă dorim mult succes în continuare și clienti multumiți!

  Tatiana Agapi
  Tatiana Agapi Client

Galerie

Abonează-te la newsletter
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Caută pe Site ...